Литовська робоча віза

Литовська робоча віза

Робоча віза до Литви дасть Вам змогу знайти достойне місце праці, високу зарплатню та гідні умови проживання під час роботи за кордоном. У нас Ви можете отримати допомогу у виготовленні всіх необхідних документів для подачі та супровід до візового центру Литви. Даний тип візи видається терміном на 1 рік і дає можливість перебувати на території країни протягом 360 днів з правом багаторазового виїзду.

Для оформлення візи необхідні наступні документи:
  • Анкета;
  • Одна кольорова фотографія 3,4х4,5 см (нова);
  • Закордонний паспорт, який повинен бути дійсним протягом 3 місяців після закінчення терміну дії візи;
  • Паспорт громадянина України;
  • Чинний медичний страховий поліс;
  • Лист від організації або підприємства Литви з проханням про видачу багаторазової національної візи D;
  • Копія дозволу на роботу, завірену у литовського нотаріуса мокрою печаткою;
  • Копія та оригінал трудового договору з роботодавцем.

Потрібна віза?

ми допоможемо